La panxa del bou I

La panxa del bou I

Una festa dels contes populars, tradicionals i no tant, d’aquí i d’allà

Primera edició de La panxa del bou, un festival de literatura infantil i juvenil dirigit al públic familiar del barri i als amants dels contes i la narració oral, realitzat en col·laboració amb la llibreria Sendak.

El conte popular, d’aquí i d’arreu, esdevé la porta d’entrada al món de la ficció, però en les diferents activitats programades també hem fet propostes per qüestionar-lo i, si cal, reinventar-lo. Contacontes i tallers creatius, espectacles familiars, vermut popular i una instal·lació artística participativa.

A banda del festival, els dies 16 i 17 de novembre es van realitzar a la llibreria La Caníbal i a la llibreria Sendak dues taules rodones per reflexionar i debatre sobre la transmissió, simbologia i potencial subversiu del conte popular amb personalitats del món acadèmic i cultural.

Aquesta primera edició va ser pensada per realitzar-se al passeig de Sant Joan, on havíem instal·lat escenari, carpes per activitats i barra de bar. Però degut al mal temps, un diluvi universal, vam haver de posar en marxa el pla de pluja i traslladar-ho tot als porxos del Centre Cívic La Sedeta.

Podeu descarregar el programa de mà del festival.

Comparteix