Laboratori LAIKA

Laboratori LAIKA Unzip Arts Visuals

Exercici - performance

Lectura “Selección, producción, gestión, calendario, presupuesto”

La caníbal col·labora amb Unzip – El Prat Arts Visuals, donant suport i acompanyament a les artistes del laboratori Laika.

LAIKA – Llançadora de projectes, proposa un espai des d’on investigar com els projectes artístics interactuen amb el públic, i com és en aquest espai compartit que es despleguen noves possibilitats de reflexió, creació i reconeixement mutu.

El seu programa insta a experimentar en com fer que les idees ampliïn la seva ona expansiva. És un procés obert que es pot seguir a través de Facebook i Twitter i ara en reunions de videoconferència, o a la mateixa Sala d’Art Josep Bages en les sessions de caràcter presencial.

De les tres propostes que es desenvolupen en el marc del laboratori, el mateix grup decidirà la guanyadora de la modalitat Exposició i que continuarà el seu procés de treball i aprofundiment entre els mesos de setembre i desembre. En aquest sentit, LAIKA LAB planteja altres possibilitats en la presentació de propostes artístiques a les convocatòries d’art, la presa de decisió i valoració de projectes i formes de fer més comunitàries respecte als processos habituals de jurat d’aquestes convocatòries. Proposa un espai d’intercanvi i discussió, obert, que posa també en diàleg crític el sistema de convocatòries artístiques per al foment de la creació.

Els projectes i creadores que formen part del laboratori són Carla Palacios amb “108-112 Acciones”; Sara Cuenca Segovia amb “Miss Sarie-Stein” i Cristina Sanz-Gadea amb “Papageno”.

Comparteix