LAIKA LAB 2021

LAIKA LAB 2021

Acompanyament de les beques d'exposició Unzip Arts Visuals

LAIKA LAB és un taller habilitat en la sala d’exposicions Torre Muntades on tres candidates a la beca d’exposició Unzip van poder, al llarg d’un mes i mig explorar el seu projecte, cuestionar-lo, realitzar prototips, tenir interlocucions d’artistes, de les seves comunitats i també de públics no previstos, i intercanviar eines amb les seves companyes. Al final del procés són les pròpies candidates qui escolliràn qui continua el procés per fer l’exposició i qui orienta el projecte a un altre àmbit o li dona més temps.

«Bienvenidas Vecinas» d’Isa Gonzalo

Un projecte relacional on la sala d’exposicions es transforma en un lloc de trobades i converses entre col·lectius de dones del Prat i veÏnes, buscant conexions encara no explorades entre generacions, àmbits, cercles.

«Lil’ Pu$$y» de Groc Llimona

Un desplegament d’històries a la sala d’exposicions al voltant del curtmetratge amb el mateix títol, sobre les contradiccions que pateix una estrella del trap entre el missatge d’empoderament feminista i l’explotació laboral i sexual.

«Otra puta mierda de exposición» de @otraputacuentadedibujos

Un còmic expandit on les visitants es troban dins d’una festa de rates i altres petits mamífers de les escombreries que succeeix dins d’un còmic. Un cau ple de musica, drogues i mal de cor per a bestioles supervivents.

Al final del procés, les artistes reunides van escollir el projecte «Otra puta mierda de exposición» de @otraputacuentadedibujos per a l’exposició de tardor d’Unzip a Torre Muntades, per estar més avençat i adaptat a la sala d’exposicions.

Comparteix