Mi memoria camina por estas calles

Mi memoria camina por estas calles

La caníbal ha col·laborat en el muntatge de dues fases del projecte Mi memoria camina por estas calles, de Tatiana Donoso, una instal·lació que reivindica les memòries visuals i sonores de dones migrants al barri de Trinitat Vella. La primera fase va suposar la instal·lació d’objectes personals i codis QR amb entrevistes als aparadors de diverses botigues del barri. La segona, va consistir en una instal·lació participativa a la biblioteca d’un mapa tèxtil del barri, intervingut amb recorreguts i històries de les seves habitants.

“Mi memoria camina por estas calles” recull la memòria de l’experiència migratòria de deu dones. Diferents veus que es troben en un mateix territori d’arribada i acolliment, la Trinitat Vella.

Records i emocions rememorant la misèria d’una infantesa que no va existir, l’absència dels que ja no estan, la injustícia del racisme, la solitud de la incomunicació, l’enyorança dels fills, etc. Aquests relats que habitaven a les seves cases i en els seus cossos, avui ens arriben a través de les seves veus.

Podeu descarregar la memòria del projecte.

Comparteix