Política de privacitat i tractament de dades

Política de privacitat i tractament de dades

Si alguna vegada vols deixar-nos les teves dades personals, aquesta és la informació

El 25 de maig de 2018 entra en vigor el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques i al tractament de les seves dades personals.

La caníbal SCCL respecta les teves dades, les fa servir exclusivament per la finalitat acordada i no les comparteix ni ven a terceres persones o empreses.

En qualsevol moment pots demanar modificacions o esborrat de les teves dades per les següents vies:

>> missatge de correu electrònic a info@lacanibal.net
>> telèfon a 93 008 76 05
>> presencialment a La caníbal SCCL; C. Nàpols, 314. 08025 Barcelona

La caníbal SCCL només fa servir dades de nom i contacte de les clients/usuàries per aquestes dues modalitats/finalitats, cadascuna corresponent a una base de dades diferent:

>> subscripció al butlletí digital: Rebre el butlletí setmanal d’activitats socioculturals de La caníbal SCCL i avisos sobre festius, vacances, canvis d’horari.
>> fitxa de client: Rebre avisos per correu electrònic o telèfon comunicant l’arribada a llibreria dels llibres encarregats a La caníbal SCCL per la client. Rebre pressupostos encarregats per la client, factures de les compres de la client.

Els llistats de dades, tant de subscripció a butlletí com de fitxa de client, estan guardades a un equipament hardware propi.

Contacta’ns amb qualsevol dubte!