112/108 Accions: Desglaçar

112/108 Accions: Desglaçar

Acompanyament del projecte d'exposició de Carla Palacios

La Convofest o festa de la Convocatòria d’Arts Visuals al Prat és un període per conèixer les relacions dels projectes d’art becats a la convocatòria Unzip amb la ciutat, la seva incidència, presència i rastre al territori; sovint, a través de recorreguts que transiten pels diferents centres culturals públics.

La caníbal ha col·laborat com a part del jurat de la convocatòria en la modalitat de projectes i com a entitat acompanyant del projecte d’exposició de Carla Palacios “112/108 Accions: Desglaçar”. El projecte neix en aquest nou escenari de pandèmia. La casa, un lloc conegut i al mateix temps desconegut perquè ja s’ha donat per conegut. A través de diferents propostes, el projecte pretén convidar a reinventar un espai aportant-li nous significats i vida. Un joc que va més enllà de la simple aparença per convertir-se en un acte polític.

Una placa de gel intervinguda amb objectes quotidians que es va descongelant per efecte de la calor és el tret de sortida del projecte que ha de donar lloc a una peça física canviant: una exposició, una instal·lació, una performance, una acció en viu.

Comparteix