Llibreria

La caníbal és una llibreria de barri, basada en la proximitat. Una llibreria de fons de publicacions en català i castellà, amb novetats en diàleg amb títols publicats els darrers vint-i-cinc anys que ens semblen d’actualitat. Una llibreria general i plural, on arribem a la música i a la cuina des dels transfeminismes, anticapitalismes i crítiques decolonials. Ens agrada que ens preguntis, recomanar-te títols i atendre els teus encàrrecs.

Les seccions de la llibreria són: premsa i revistes, arts, còmics, zines i autoedició, literatura, històries, feminismes, dissidències sexe/gènere, saluts, ecologies, mitjans, filosofia, polítiques, geopolítiques, antirracismes, educació, nenis.

També realitzem bibliografies especialitzades, no dubtis en demanar-nos una per a la teva recerca o per a la biblioteca de la teva entitat.

El local de la caníbal és seu de dos grups agroecològics, la cooperativa de consum La Garangola i l’EcoHorta La vall de Montsoriu. També és lloc de trobada: presentacions, tallers i grups de lectura autogestionats, com ara el ja cèlebre Grup de mitja subversiva. Pregunta’ns com unir-te a algun dels nostres grups o com formar-ne un de nou.