Va com va

"Va com va" La poètica d’allò immediat com un fet revolucionari

Exposició d'Enric Maurí Vila al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu

Visita guiada a l’exposició

Conversa amb Enric Mauri

Dins el marc del programa Cardedeu amb l’Art Vigent, La caníbal ha comissariat l’exposició “Va com va”, d’Enric Maurí, que es va poder visitar al Museu Arxiu Tomàs Balvey des del 18 de desembre del 2020 fins al 30 de maig del 2021, i ha editat el catàleg de la mostra, que compta amb textos d’Amanda Cuesta, Gabriel Virgilio Luciani i Frederica Matelli.

Amb una llarga trajectòria multidisciplinària, Enric Maurí Vila (Cardedeu, 1957) porta un temps dialogant amb l’experiència d’un paisatge periurbà com a assumpte de la seva obra. Aquesta geografia liminar específica i les seves friccions post bucòliques, constitueix una superfície d’experimentació estètica abstracta, transportable a tants altres territoris que comparteixen passats i presents.

A la seva casa-taller-jardí conviuen diverses estratificacions d’objectes, memòries i atmosferes. La maquinària i utillatges oxidats dels avis, un bosc animat, escombraries arrossegades en el descuit, un hort salvatge i fins hi tot un vell circ. D’entre tots aquests elements, com en una performance contínua que és un habitar el lloc, sorgeixen els últims treballs de l’artista: dibuixos, vídeos, fotografies, escultures i instal·lacions que constitueixen el gruix d’aquest projecte expositiu.

Podeu consultar el catàleg de l’exposició.

Comparteix